El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica López es pronuncia després de l’acomiadament fulminant de TVE: “Punyalades”
  • CA

Mónica López és una nova víctima dels canvis de TVE. Només un parell de dies després que la cadena confirmés que la fan fora, la catalana s’ha pronunciat en un parell de missatges a Twitter molt contundents. No li han deixat acomiadar-se de l’audiència en directe, un comiat fulminant i inesperat que la deixa sense projecte a televisió en ple estiu. El director de La hora de la 1 no ha fet més que tenir alabances cap a ella, però sembla que els semblen insuficients les xifres d’audiència que estava fent: “El repte que tenia era immensa i l’ha superat amb nota”, diu el seu cap. Tenint en compte que s’enfrontava a El Programa de Ana Rosa i Espejo Público, tan malament no ho estava fent.

La meteoròloga estava al capdavant de l’espai des del setembre, una temporada que no li han deixat ni tan sols acabar. Com s’ha acomiadat, doncs? Com dèiem, ha estat amb un parell de tuits: “Ha estat un enorme plaer i un orgull treballar amb l’equip de La hora de la 1. Ells saben com els admiro i els adoro. Mil gràcies per les mostres d’estima. M’emporto un any absolutament meravellós que he gaudit gairebé cada minut. I a aquests “casi”, punyalades“. I d’aquí, un missatge als crítics: “Als macos us llegeixo i teniu el meu cor per a cadascú de vosaltres. Als lletjos, quina vida més perra si no teniu res més a fer que venir a vomitar merda a Twitter…”

Mónica López desapareix, així, dels matins de TVE. Ara caldrà veure si la cadena li reserva un forat en un altre espai o si aquest és un comiat definitiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a juliol 05, 2021 | 10:29
    Ramon juliol 05, 2021 | 10:29
    Ara ems farà un Puigcorbé, un Karmele.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa