Miguel Lago (‘Todo es mentira’), polèmic per fer broma sobre la infanta Elena

Miguel Lago és en boca de tots després d’haver publicat un tuit en el qual es reia de la capacitat intel·lectual de la infanta Elena. El col·laborador de ‘Todo es mentira’ anava conduint quan, de sobte, veia una sortida que senyalitzava un centre de paràlisi cerebral que duu el nom de la germana del rei Felip. Sense pensar-s’ho dos cops, es feia una selfie al costat i feia broma al respecte: “Màxima difusió”.

Miguel Lago   Instagram

Twitter

El vídeo no ha fet gens de gràcia, el que s’ha evidenciat en les desenes de crítiques que ha rebut per riure’s sobre els problemes de salut dels altres. Era tal la repercussió mediàtica del seu vídeo, que decidia esborrar-ho i explicar-se: “Estimats amics ultres. La idea era que la festa fos vostra. Deixeu d’enviar-me la captura de pantalla que ja vaig dir que ho esborrava per sortir-me del grup, que a més a més jo també ho tinc” i “Vinga, no és més que una broma. No busca ofensa. Només riure ximple. El referent ho entenem tots, és més vell que la vida. Una miqueta de calma. No té més rellevància ni recorregut. Si posés Messi o Miguel Lago ho faria igual”.

 

 

“Acabo d’esborrar els tuits prèvia captura, és clar. No em compensa donar carnassa als meus enemics per al seu goig. Potser aquesta mesura sigui pitjor, però almenys així segueixen insultant-me en el buit. No sóc víctima de res, només vull una nit de diumenge tranquil·la. Petons a tots”. 

 

 

Una polèmica que el perseguirà uns quants dies.  

Nou comentari