El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé, polèmic: “El coronavirus és la gran mentida del govern”

Miguel Bosé està rebent desenes d’insults i comentaris negatius a la xarxa pels missatges que està publicant aquests dies. El cantant és molt escèptic sobre el coronavirus, ja que considera que el govern s’està aprofitant de la situació i que està sent massa extrem amb les mesures sanitàries. La setmana passada va compartir el vídeo d’una conferència en la qual es deia que la xarxa 5G tindria relació amb la Covid-19, encara que molts científics ja han negat aquesta hipòtesi. Després d’això, va insistir en què l’OMS havia desaprovat l’ús de la mascareta si no s’estava infectat: “Quan tindrem aquestes indicacions? Quan? Prou de tractar-nos a tots com una porcada”.

I d’aquí a un altre missatge encara més contundent en el qual acusa directament als governs de tot el món d’estar exagerant i mentint a la població. Ho fa compartint un vídeo en el qual apareixen ciutadans de Suïssa gaudint d’un moment d’oci sense respectar la distància ni les mesures de seguretat. Unes imatges presumptament del passat 1 de juny, després que el govern suís accelerés la flexibilització de les restriccions. 

“Suïssa, com els països nòrdics d’Europa, saben des del principi la gran mentida dels governs, el d’Espanya inclòs”, deixava escrit. 

Després d’haver ajudat a recaptar fons pels malalts de coronavirus, queda clar que comença a desconfiar de les informacions oficials. Una actitud que li ha generat una autèntica allau d’insults, ja que l’acusen de no tenir cap mena d’empatia amb els milers de morts que hi ha hagut a Espanya però també a la resta del món.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa