Miguel Bosé decep en l’estrena a ‘La Voz’: playback evident i problemes per vocalitzar

El cantant torna a protagonitzar polèmica per culpa d'una aparició en directe que el deixa en mal lloc

Miguel Bosé torna a ser notícia per haver protagonitzat una nova polèmica. El cantant genera molta ràbia des que comencés una campanya negacionista contra el coronavirus, però ara també rep crítiques per un tema completament diferent. S’ha parlat molt dels seus problemes vocals, un tema que torna a primera línia mediàtica per la seva participació en La Voz de Mèxic.

En el primer programa del concurs musical, Miguel Bosé era l’encarregat d’obrir el xou amb una actuació en directe. El problema? Que feia servir un playback més que evident, sense obrir la boca bé ni intentar dissimular-ho el més mínim. Ràpidament els teleespectadors van omplir Twitter de comentaris negatius i mofes cap a l’artista, que va ser l’únic incapaç de cantar en directe en un programa que busca la millor veu… sense playback.

A més a més, l’audiència s’ha mostrat preocupada en sentir-lo parlar mentre feia les valoracions com a coach. Amb una veu molt raspada, deteriorada i amb greus problemes a l’hora de vocalitzar, eren molts els que deixaven caure que Bosé podria estar patint problemes de salut.

La seva reaparició a televisió ha generat decepció, crítiques i preocupació. Una estrena esquitxada per la controvèrsia que caldrà veure com intenta arreglar.

Nou comentari