El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé guanya el primer judici contra l’ex: els fills no són germans
  • CA

Miguel Bosé ha guanyat el primer assalt de la batalla judicial contra Nacho Palau. L’escultor valencià, la seva parella durant 26 anys, demanava que es proclamés la filiació dels quatre fills que van tenir per gestació subrogada. El jutjat de primera instància, però, ha arribat a la conclusió que els nens no són germans. El problema? Que consideren que el sistema judicial espanyol actual no permet efectuar formalment aquesta filiació. 

El jutge, però, deixa clar que considera provat que tenien la voluntat de formar una única família en la qual els fills fossin germans i ambdós els pares. El problema, doncs, seria la manera com havien aconseguit ser pares: mitjançant dues gestacions subrogades (fórmula prohibida a Espanya) amb la inseminació d’un dels dos en cada cas. 

Precisament aquest punt és el que més xoca a Nacho Palau, que ha emès un comunicat del seu advocat en el qual deixa clar que la decisió hauria de ser una altra: “Si es reconeix l’ànim de formar una família, ha de reconèixer-se la filiació”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Nacho Palau (@nachopalau) el

 

La sentència, per una altra banda, resol estimar la pretensió d’establir un règim de visites dels fills de Nacho i Miguel Bosé entre si i amb els respectius pares. Recordem que quan van trencar la relació, Miguel Bosé va decidir quedar-se amb els dos fills amb el seu ADN i que els altres dos (amb gens de Nacho Palau) visquessin amb ell. L’escultor no està d’acord, en considerar que els quatre nens són germans i haurien de viure junts. Una diferència de criteris que els ha dut a una batalla judicial que s’espera llarga. 

Nacho Palau ha anunciat que presentarà un recurs d’apel·lació davant d’una sentència amb la qual no està d’acord. Ara serà una instància superior qui analitzarà si els quatre nens tenen una vinculació familiar directa o no. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ich verstehe nur Bahnhof a octubre 31, 2020 | 22:03
    Ich verstehe nur Bahnhof octubre 31, 2020 | 22:03
    Algú entén aquest missatge de merda "Su privacidad es importante para nosotros Nosotros y nuestros socios almacenamos o accedemos a información en un dispositivo, tales como cookies, y procesamos datos personales, tales como identificadores únic....etc" que apareix quan intentes entrar a la secció Catalunya m'agrada ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa