El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Melyssa aclareix la seva relació amb Tom Brusse després de la ruptura amb Sandra Pica
  • CA

Els seus noms estan sempre íntimament lligats. “Jo sóc Melyssa i ells són ells”, assegura Melyssa Pinto en una entrevista a la revista ‘Lecturas’, ja que no li fa especial gràcia que la vinculin a Tom Brusse i Sandra Pica. “Porto un any volent desvincular-me d’aquest trio”, ens explica. “És com si sempre hagués d’haver-hi un vincle. Jo pensava: ‘vull ser Melyssa dins de ‘Supervivientes’, no Melyssa, Tom i Sandra una altra vegada’”.

“El que jo vaig viure va ser molt traumàtic i si ho recordo em poso de mal humor, però no perquè hi hagi un sentiment”, confessa en l’entrevista. La finalista de l’última edició de ‘Supervivientes’ té les coses molt clares i així ho ha evidenciat al llarg del concurs. “La gent moltes vegades diu: ‘És que Melyssa segueix enamorada de Tom i continua sentint rancor’. No, no és rancor”, assenyala. De fet, va ser la primera que va anar al costat del també supervivent per a consolar-lo quan Sandra Pica va decidir deixar-lo en directe. “Sabia pel que estava passant i em feia pena”, assegura.

“A l’illa et veus d’una manera tan denigrant que nosaltres ens tractem com a germans”, aclareix Melyssa. Coincidir en una aventura tan intensa com ‘Supervivientes’ ha fet que Melyssa i Tom, lluny d’enfrontar-se més, acabin acostant-se. No en va, són les persones que millor es coneixien i més es poden ajudar. “S’ha creat una relació gairebé fraternal”. Però una cosa és que s’ajudin i una altra cosa és que tornin a reprendre el que van viure.

“Mai podria estar amb ell com a parella, perquè li podria fer la vida impossible”, avisa Melyssa. “O ell a mi. A dia d’avui ja no tornaré a ensopegar amb la mateixa pedra. Estic bé com estic i res més”. De manera que Melyssa tanca totalment la porta a Tom Brusse, i si alguna cosa hem vist de l’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’ és que és una persona amb les idees molt clares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa