Melyssa aclareix la seva relació amb Tom Brusse després de la ruptura amb Sandra Pica

“El que jo vaig viure va ser molt traumàtic", recorda

Els seus noms estan sempre íntimament lligats. “Jo sóc Melyssa i ells són ells”, assegura Melyssa Pinto en una entrevista a la revista ‘Lecturas’, ja que no li fa especial gràcia que la vinculin a Tom Brusse i Sandra Pica. “Porto un any volent desvincular-me d’aquest trio”, ens explica. “És com si sempre hagués d’haver-hi un vincle. Jo pensava: ‘vull ser Melyssa dins de ‘Supervivientes’, no Melyssa, Tom i Sandra una altra vegada’”.

“El que jo vaig viure va ser molt traumàtic i si ho recordo em poso de mal humor, però no perquè hi hagi un sentiment”, confessa en l’entrevista. La finalista de l’última edició de ‘Supervivientes’ té les coses molt clares i així ho ha evidenciat al llarg del concurs. “La gent moltes vegades diu: ‘És que Melyssa segueix enamorada de Tom i continua sentint rancor’. No, no és rancor”, assenyala. De fet, va ser la primera que va anar al costat del també supervivent per a consolar-lo quan Sandra Pica va decidir deixar-lo en directe. “Sabia pel que estava passant i em feia pena”, assegura.

“A l’illa et veus d’una manera tan denigrant que nosaltres ens tractem com a germans”, aclareix Melyssa. Coincidir en una aventura tan intensa com ‘Supervivientes’ ha fet que Melyssa i Tom, lluny d’enfrontar-se més, acabin acostant-se. No en va, són les persones que millor es coneixien i més es poden ajudar. “S’ha creat una relació gairebé fraternal”. Però una cosa és que s’ajudin i una altra cosa és que tornin a reprendre el que van viure.

“Mai podria estar amb ell com a parella, perquè li podria fer la vida impossible”, avisa Melyssa. “O ell a mi. A dia d’avui ja no tornaré a ensopegar amb la mateixa pedra. Estic bé com estic i res més”. De manera que Melyssa tanca totalment la porta a Tom Brusse, i si alguna cosa hem vist de l’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’ és que és una persona amb les idees molt clares.

Nou comentari