El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una de les protagonistes d’Aída revela la seva bisexualitat: “Sóc poliamorosa, surto amb un noi i amb una noia alhora”
  • CA

Melanie Olivares treu pit d’una filmografia ben extensa. L’actriu catalana ha fet de tot, encara que sovint se l’identifica pel seu paper com una de les protagonistes d’Aída. Aquest dissabte ha concedit una entrevista al Deluxe en el qual ha fet un petit repàs per la seva trajectòria, encara que del que més s’ha parlat ha estat de la seva vida íntima. Aquests últims anys ha tingut diverses parelles, però mai no havia estat tan sincera sobre el tema.

Jorge Javier Vázquez es quedava amb la boca oberta quan la mediàtica intèrpret revelava la seva bisexualitat en directe: “He tingut relacions amb dones i homes durant tota la meva vida. I si ho dic ara és perquè m’ho has preguntat. Mai no m’ho havien preguntat en una entrevista”. Una declaració que sorprenia, tenint en compte que totes les parelles que ha presentat públicament han estat homes.

L’actriu Melanie Olivares revela en directe la seva orientació sexual / Telecinco

“He estat tota la vida amb gent diferents. M’agrada la gent, a casa meva no hi ha gèneres i així li intento inculcar a la meva filla. Si fins ara no havia dit que sóc bisexual és perquè tampoc no he parlat de totes les parelles que he tingut. M’he adonat que no cal gaudir del 50% quan puc gaudir del 100%. He gaudit molt amb qui m’ha donat la gana i qui ha volgut amb mi”, destacava orgullosa.

El plat fort el reservava pel final: “Crec en el poliamor. No vull una parella convencional perquè m’avorreix moltíssim… Ara mateix tinc una parella noi i una parella noia i tots dos ho saben”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa