El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Melania Trump es canvia el color del tint i la foto es fa viral: “És ella?”
  • CA

Cada vegada que Melania Trump apareix en públic, les revistes de moda embogeixen. La primera dama nord-americana és una icona d’estil, les marques més prestigioses se la rifen mentre aprofiten que no té impediment a gastar-se una milionada en roba. Sempre s’analitza amb lupa cada detall dels seus outfits, des del pentinat fins a la marca de sabates que ha escollit.

 

És per això que l’última imatge pública que s’ha tingut d’ella ha deixat tothom sense paraules… i és que ha canviat de look radicalment i tothom està parlant d’això. La dona de Donald Trump ha concedit una entrevista a la cadena FOX News que s’ha fet viral ràpidament precisament per aquest canvi de pentinat.

 

Què s’ha fet? Ha passat per la perruqueria per canviar-se el color del tint, optant ara per un to molt més ros que ha sorprès molt. Sembla, certament, una altra persona. I és per això que Twitter s’ha omplert de comentaris que fan broma preguntant qui és aquesta dona i què n’ha fet de Melania. 

 

 

El canvi, realment, es nota si es compara l’abans i el després.

 

Melania Trump celebra el Nadal
Melania Trump, durant el Nadal de l’any passat   | Twitter @FLOTUS

 

 

La primera dama acomiada el 2018 amb un canvi d’imatge i una entrevista en la qual va parlar dels desafiaments als quals ha d’afrontar-se. Un d’ells? Que tothom estigui pendent d’ella. El preu de la fama… 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa