Així és la filla de Marta Sánchez, que ensenya la cara per primer cop a la portada d’una revista

La cantant mostra la cara de la seva filla per primer cop en una exclusiva

Marta Sánchez ha volgut celebrar els 18 anys de la seva filla amb una exclusiva a una coneguda revista. En el cas de la cantant, ha obert les portes de casa a la ¡Hola!: “És el primer cop que poso amb la meva filla”. Una nova membre del selecte club de les “filles de” que promet donar guerra: “És tossuda, presumida i apassionada. Ha heretat el meu amor per la música”.

Una nena “amb quelcom especial” que, curiosament, no fa declaracions en el reportatge. Ara bé, la jove Paula es mostra orgullosa d’ensenyar per primer cop la seva cara. Lluny ha quedat la protecció de la premsa, que a partir d’ara podran començar a perseguir-la com fan amb totes les altres filles de famoses.

Marta Sánchez presenta la seva filla en societat a la portada de la revista ¡Hola!

Cabells llargs, celles definides i molt d’estil. Així es presenta l’hereva de l’exitosa cantant. A Marta Sánchez li cau la bava: “És una nena molt noble, amb sentiments bons. És molt responsable, perspicaç i intuïtiva. Em dona consells sobre noves tendències musicals. Està al dia i té gust i instint”. La noia és fruit de la relació de Marta i Jesús Cabanas: “Ara que s’ha fet major d’edat, em venia de gust tenir aquest record”.

La cantant, a més a més, aprofita per recordar que acaba d’estrenar un single nou anomenat “Brillar“. Una exclusiva amb doble objectiu, presentar la filla en societat i recordar que encara té molt a oferir.

Nou comentari