Marta Sánchez supera el coronavirus: “He tingut molta tos”

La cantant explica que s'ha contagiat i que ha tingut símptomes durant tota la quarantena

Marta Sánchez ha concedit una entrevista a Viva la vida per promocionar la seva nova cançó, el que ha suposat la seva reaparició en un plató de televisió. La cantant estrena un tema que ha dedicat a una de les seves millors amigues, Carmen Ortega, amb càncer de pit: “La vaig compondre abans de confinar-nos i quan va acabar el confinament vaig adonar-me que la lletra havia de parlar de la renaixença. Gairebé sempre es creu que quan compons una cançó estàs parlant de tu, però aquesta pretén que la gent se la faci pròpia. Jo també vull sortir d’aquesta foscor en la qual ens veiem tots ara mateix”.

El programa l’ha sorprès amb la intervenció inesperada d’aquesta amiga, que ha parlat meravelles de Marta Sánchez: “Per al públic és bastant desconeguda. Només coneixen la seva veu immillorable, la carrera musical… És molt difícil estar en primera línia tants anys i no defallir. Però es desconeix la seva humanitat i el seu cor. Aquell que la coneix, l’estima de debò”.

Marta Sánchez a 'Viva la vida'   Telecinco

Telecinco

Marta ha deixat clar que no ha parat d’idear nova música i que la seva carrera encara té molts anys per endavant: “Tinc plans, il·lusions, cançons que estic acabant… Aquest hivern vull continuar amb els meus concerts reduïts, en els quals som menys músics, no hi ha ballarins…”. Un format amb el qual espera poder reunir el major nombre de gent sense posar en risc la seguretat. 

La cantant ha aprofitat l’entrevista per confessar que ella també ha passat el coronavirus: “Vaig estar una setmana i mitja sense olfacte i quatre dies amb tos molt lletja. He tingut molta tos. Em vaig confinar i després, quan em van tornar a fer la prova, vaig donar negatiu. Ja l’he superat. Ara bé, no tinc anticossos…”. Una conversa que la torna a col·locar en primera línia mediàtica. 

Nou comentari