El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López revela com es troba Olga Moreno: “Ho ha passat fatal”
  • CA

Després de veure un vídeo de resum de les espectacular vacances de Rocío Flores a ‘El Programa del Verano’, el periodista Miguel Ángel Nicolás ha volgut saber si l’amistat entre Marta López i Olga Moreno continuava existint i la col·laboradora ha posat al dia als espectadors del moment personal i professional que travessa la guanyadora d’enguany de ‘Supervivientes.

D’un “està molt bé” i un “Per descomptat que continuem tenint relació, la continuo estimant igual, he parlat un dia amb Rocío…” inicials, Marta López ha acabat confessant que l’estiu de la seva amiga Olga Moreno ha estat molt i molt complicat. Davant la possibilitat que Olga fitxés per la secció Fresh del programa, Marta no ha descartat demanar-li una entrevista,

“M’encantaria que vingués Olga perquè té molt a aportar, m’encantaria que escoltéssiu a Olga”, ha dit, però ha negat que entre els plans de l’empresària estigui participar de manera contínua en cap programa de televisió: “No tenia cap intenció i segueix sense tenir cap intenció”.

I és que enfrontar-se a la realitat que s’havia creat a Espanya mentre ella guanyava ‘Supervivientes 2021’ sembla no haver estat gens fàcil per a Olga Moreno. La dissenyadora està molt il·lusionada “amb els preparatius de la seva botiga”, però segons Marta, li ha costat moltíssim fer front a tot el que ha passat i s’ha dit.

Ho ha passat fatal amb moltes coses de la realitat… És una noia forta que té altres coses a la seva vida que fan que segueixi endavant, té el suport del seu marit, el seu matrimoni segueix fort, diguin el que diguin…”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa