El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López explica com és la dieta que ha fet que s’aprimi 24 kg
  • CA

Marta López ha experimentat molts canvis aquest 2021. La col·laboradora de televisió ha anat encadenant un projecte televisiu rere un altre, així com també ha engegat diverses relacions amoroses. L’any ha estat intens per a ella, uns mesos en els que s’ha aprimat molt gràcies al pas per Supervivientes i la dieta que va engegar en tornar a Espanya.

Aquest dijous ha acudit a Sálvame per fer balanç i, com era d’esperar, li han preguntat com ha aconseguit perdre tant de pes en pocs mesos. Ella ha deixat clar que el reality de Telecinco ha estat clau per poder aprimar-se tant, ja que un mes menjant tan poc acaba afectant el teu metabolisme i fa que t’aprimis molt. En el seu cas, van tornar a casa amb 13 kg menys. Per una altra banda, cal destacar que fer-se una abdominoplàstia també ha fet que perdi panxa de manera més fàcil. L’exercici i la dieta que va emprendre després del concurs ha fet que s’aprimi gairebé el mateix que en aquells dos mesos, el que fa que en total ara pesi 24 kg menys que a principis del 2021.

Marta López mostra el resultat de l’impactant canvi físic que ha experimentat / Telecinco

I en què consisteix aquesta dieta miraculosa? Ella mateixa ha explicat la base: “Segueixo un pla d’alimentació baix en carbohidrats que poden ajudar-te a cremar greixos de manera més eficaç”. Entre això i l’estrès de la feina, acaba cremant tot el que menja fora d’aquesta estricta dieta. Una Marta López renovada, més prima i amb més salut que confia poder seguir saludable aquests pròxims mesos. Pel que fa la vida sentimental, demana estabilitat i trobar una persona amb la que compartir un 2022 que espera amb moltes ganes “i encara més desitjos”. Aquest últim any ha treballat molt de la mà de Mediaset, cadena que segueix comptant amb ella de cara a la pròxima temporada televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa