La foto d’un petó apassionat confirma la relació de Mario Casas i la model Desiré Cordero

L'actor ha tornat a trobar l'amor, ara de la mà d'una Miss Espanya set anys més jove que ell

Els paparazzi sempre estan molt pendents de Mario Casas, un dels actors espanyols més mediàtics de l’última dècada. Les revistes del cor investiguen a fons la vida amorosa de l’intèrpret, de la que han tornat a publicar detalls aquest dimecres. La revista Diez Minutos ha aconseguit la foto més buscada, la del petó que confirma la seva relació amb Desiré Cordero. La model i l’actor haurien començat a sortir fa uns mesos, però no hi havia proves fins ara. Conscients de la repercussió que tindrà la seva relació, han optat per deixar d’amagar-se i abraçar l’expectació mediàtica que els envolta. Gràcies a això la revista ¡Hola! també ha pogut treure en portada unes fotos de la nova parella del moment.

I qui és Desiré Cordero? La sevillana de 28 anys, set anys menor que l’actor, triomfa en el món del modelatge després de ser coronada com a Miss Espanya 2014. Amb més de 250.000 seguidors a Instagram, comparteix consells per estar en forma i publica fotografies de les seves feines com a model. Pel que fa a la seva vida amorosa, la jove va sortir amb el fill gran de l’exfutbolista Fernando Hierro i va dir-se que havia tingut un petit affaire amb Cristiano Ronaldo.

Ni Desiré ni Mario Casas s’han pronunciat sobre aquests primers mesos de relació, però les revistes deixen clar que tot va genial entre ells i que, de fet, l’actor ja l’ha presentat a la família. De fet, la seva germana Sheila Casas ha comentat diverses vegades en el perfil d’Instagram de la cunyada. Un episodi amorós que treu Mario Casas de la llista de famosos solters més cobdiciats.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:30 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari