El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Casas, enamorat de Barcelona: “M’encantaria fer una pel·lícula en català”
  • CA

Mario Casas ha estat un dels actors espanyols més aclamats en aquests últims anys. Des de l’èxit de Tres metros sobre el cielo, fins a convertir-se en guanyador del Premi Goya a millor actor protagonista d’enguany per la pel·lícula No matarás. Actualment es troba de promoció de la nova sèrie de Netflix que protagonitza, El inocente, la que està ambientada a Barcelona. En una entrevista a El Periódico, l’actor gallec s’ha mostrat completament enamorat de la capital catalana.

Barcelona té una aura especial. Jo he viscut aquí durant molts anys, des dels 3 o 4 fins als 18. A més a més, moltes de les pel·lícules que he fet s’han rodat aquí. És un lloc al que m’agrada molt anar-hi i en el que hi tinc família i molts amics. És una ciutat que es fotografia molt bé per la seva llum i el mar, molt cosmopolita i universal”, reflexiona.

De fet, deixa caure que coneix bé la llengua: “M’encantaria fer una pel·lícula en català. A més a més, quan el parlo em canvia la veu!”.

Mario Casas, guanyador d’un premi Feroz / Europa Press

L’equip va haver de paralitzar el rodatge per culpa de la pandèmia, el que el va afectar molt: “Era tan fort el que estàvem vivint com a societat… Jo estava molt impactat i sentia un xoc tan gran en el cos que vaig apartar el personatge. La situació em va deixar fora de combat”. Fa molts anys que Mario Casas actua en primera línia, però reconeix que encara li costa oblidar-se del personatge quan acaba el rodatge: “He de treballar en això perquè depèn del personatge que faig, em pot afectar bastant. Em costa molt desvincular-me d’ells i quan arribo a casa segueixo donant voltes a la seqüència que he fet. La meva personalitat té molt a veure amb els personatges que he anat fent i he descobert moltes coses sobre mi gràcies als personatges que he fet”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa