El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Maribel Verdú revela que persones “molt influents” l’han assetjat a la feina: “Fàstic, ràbia i tremolors”
  • CA

Maribel Verdú és una de les actrius més premiades i aclamades del cinema espanyol. Jesús Calleja n’és conscient i per això l’ha convidat en un viatge exòtic per al seu programa de Cuatro. Junts han visitat São Tomé i Príncipe, on Maribel s’ha sincerat sobre alguns dels episodis més durs de la seva carrera.

“Fa gairebé 40 anys que treballo en el món de la interpretació i he viscut episodis molt complicats. Quan estava començant, de fet, vaig viure una d’aquestes situacions que fan tant de fàstic, que fan tanta ràbia i que fa que et sentis tan malament. Hi ha vegades en les que contestes, però n’hi ha d’altres que et quedes paralitzada perquè fins i tot t’assenyalarien. A la feina he patit assetjament, sí, ho he viscut… Hi ha hagut gent que ha vingut al camerino, persones molt influents als que he hagut de fer fora perquè estava tremolant. Un cop vaig cridar als meus companys actors i vaig demanar-li a aquesta persona que em repetís el que m’acabava de dir davant d’ells. Es van quedar morts perquè ell es va tallar en veure presència masculina i això em posa malalta”, explica.

“No conec cap dona a qui no li hagi passat, que no hagi hagut de suportar barbaritats així. M’han fet proposicions deshonestes. He viscut situacions molt delicades i he arribat a denunciar. La gent que ho ha de saber, ho sap. Però no vull que Espanya sencera ho sàpiga. El problema és que s’aprofita de tu algú en qui confies plenament i després t’adones que és un delinqüent i un impresentable”, etziba.

Una situació complicada a la que se suma la por constant que sent a què cada any sigui l’últim en el que pot viure de l’actuació: “Sempre penso que pot ser l’últim any perquè sóc dona i vaig envellint. Com que sempre has estat guapa, doncs bé. Però de sobte les coses no estan al seu lloc i això és un gran llast… És una cosa lamentable que moltes vegades fa que vulguis fer-te retocs estètics”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Cuatro

Per una altra banda, també denuncia la desigualtat entre actors i actrius a l’hora de fer escenes sense roba: “És lamentable perquè si arribo a dir que no a escenes de sexe, m’hauria perdut pel·lícules que han significat molt per a mi. Avui dia diria que si ho he de fer, exigeixo que també ho hagi de fer l’actor home”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa