El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Lapiedra oculta al seu xicot que ofereix balls privats
  • CA

Gustavo González ha viscut una tarda molt complicada a Sálvame aquest dijous. Els companys no mostraven cap mena d’empatia i li deixaven caure que tenien una informació molt delicada sobre la seva xicota que podria arribar a trencar el compromís. El paparazzo surt amb María Lapiedra des de fa molts anys, amb qui prepara la boda ara que són pares d’una nena. Doncs bé, el programa assegura tenir proves d’un negoci que María li està ocultant a Gustavo. De què es tracta? La catalana estaria oferint balls privats en comiats de solter, un tipus d’actuació en la que té experiència com a antiga ballarina eròtica però que, suposadament, havia deixat quan va començar a sortir amb Gustavo.

El tertulià no sabia que María està fent això sense dir-li res, el que feia que s’enfadés moltíssim en directe: “Per mi això suposa una decepció molt gran. Ho considero una deslleialtat que sembra desconfiança en mi. No sé si podré recuperar la confiança en ella després d’això, sincerament. Tinc l’ànima trencada”.

El programa no tenia prou amb això i donava encara més detalls. Van mostrar les captures de pantalla que havien aconseguit en les que es veien els missatges que havia escrit María a un dels nois que la contractaven per al comiat de solter: “Per aquest tipus de feina cobro 1.500 €. M’heu de donar 1.000 € per avançat i 500 € en el lloc del ball”. Gustavo, molt decebut, reconeixia que li fa “fàstic” pensar en la xifra que ha demanat la seva dona per aquest servei.

Gustavo González, decebut amb María Lapiedra per una informació compromesa / Telecinco

Poc després Gustavo reconeixia que María no li havia escrit ni trucat per intentar justificar-se o demanar-li perdó per ocultar-li aquestes feines. Completament trencat, reconeixia que tindria una conversa molt seriosa amb ella en arribar a casa per saber des de quan està fent aquests balls sense dir-li res.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa