El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt de Marc Clotet i Natalia Sánchez amb el fill petit: “Crits, sang, plors i a urgències”
  • CA

Gran ensurt en la família Clotet Sánchez. L’actriu Natalia Sánchez ha volgut compartir amb els seguidors com s’ha sentit en haver de córrer cap a urgències amb el seu fill petit, Neo, de només vuit mesos. El problema? Que estava jugant amb la germana Lia, de dos anys, quan aquesta li enganxava el dit a la porta.

“Mentre ell tafanejava amb els ditets el forat d’una de les frontisses, la seva germana va pensar que era el millor moment per tancar la porta. Jo m’estava dutxant i Marc els havia deixat de mirar durant 3 segons per col·locar els bolquers (temps suficient perquè tot se n’anés de mare). Vaig sentir els crits i els plors i vaig sortir de la dutxa tota xopa, amb els cabells gotejant i ple de xampú”, narra Natalia.

Un moment caòtic i un gran ensurt: “Enmig del caos, plors dels dos, sang i jo sense vestir-me encara (ni eixugar-me ni esclarir-me) li vaig donar ibuprofèn, li vaig posar una bossa de pèsols congelats i a urgències. Allà li van fer una radiografia i, afortunadament, tot era on havia d’estar. Ara només hem d’esperar que el dit recuperi la forma habitual i que se li curi la ferida”.

Afortunadament no va ser res greu, però aquesta experiència ha fet reflexionar a la dona de Marc Clotet: “Des que vaig estar a l’hospital no he pogut parar de pensar en com pateixo quan un dels petits ho passa malament. Això va ser un petit accident, però m’hauria canviat per ell cada vegada que es queixava del dolor o quan es tocava el ditet. Són tan fràgils i tan forts alhora… He pensat molt en les famílies a les quals els toca passar per processos complicats i us volia enviar una abraçada gegant. Ho esteu fent genial i un dia tot passarà i cada esforç haurà valgut la pena. A tots els familiars i persones que feu malabars per omplir de color la vida d’aquests petits lluitadors, us mereixeu tot el que hi ha de maco en aquest món”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa