El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més íntima de Marc Clotet: infància, paternitat i coronavirus
  • CA

Marc Clotet és un dels actors catalans més estimats pels teleespectadors. Tendre i simpàtic, també a Instagram acumula una bona legió de fans. Aquest dijous ha estat un dels entrevistats a Al Cotxe! de l’Eloi Vila a TV3, amb qui ha mantingut una conversa profunda que permet conèixer-lo una mica més.

La seva vida va canviar radicalment als 27 anys, quan va deixar la seva feina de màrqueting empresarial per dedicar-se a la interpretació: “Feia teatre aficionat els divendres i la veritat és que desitjava que la setmana passés ràpid perquè tornés a ser divendres. És quan em sentia realment realitzat”. En aquest món ha aconseguit tocar el cel de la mà d’El cor de la ciutat i Física o Química i amb projectes més actuals com Les de l’hoquei o Por amar sin ley. Quin somni li queda per complir? “El meu somni és poder treballar tota la vida fent el que m’agrada. Aquí i allà, envoltat de gent que aprecies i que t’estimes. Passa el temps i has d’arribar a casa i dir que t’ho has passat bé. No sabem quant de temps ens queda, el que he après gràcies a la feina del meu pare. Això m’ha ensenyat la importància que té lluitar per allò que vols”.

Clotet recorda com va ser la seva infància: “He tingut una mare molt present, el pilar de la família. Ella és qui s’exposa menys als mitjans de comunicació, però sense ella no seríem com som. He tingut un pare que ha treballat moltíssim, que ha dedicat la seva vida a la seva passió, que és la medicina. Sempre ens ha dedicat el temps que ha pogut. De fet, quan érem petits l’acompanyàvem als congressos, ens asseia en una cadira amb un full amb sumes davant mentre ell parlava”.

De la seva relació amb la també actriu Natalia Sánchez, coneguda pel seu paper a Los Serrano, han nascut dos bebès. La Lia, que acabava de fer els dos anys, i el petit Neo. En Marc explica com s’ho fan per conciliar vida privada amb dos nens petits i un munt de gravacions: “Ens combinem i intentem estar amb els petits el màxim de temps. Quan ella està gravant se’ls emporta i quan jo gravo faig el mateix. Sobretot ara que són tan petits és una tortura separar-te d’ells. No és fàcil, però intentem conciliar”.

Juntament amb la seva dona, Marc Clotet va iniciar una campanya anomenada #JoEmCorono per recaptar fons per al coronavirus: “Quan va aparèixer la pandèmia, amb la meva dona vam decidir que havíem de fer alguna cosa i en 12 hores vam fer realitat la campanya #JoEmCorono. Ens vam asseure en el passadís, donant-li voltes a veure què podíem fer. Vam crear la web, vam començar a contactar amb la gent, vam moure tots els fils que teníem per accionar-ho i perquè comencés a tenir vida. Volíem que la gent tingués un lloc fiable amb un centre prestigiós al darrere, el que fa més de 30 anys que investiga el sistema immunitari”. Una bona manera d’ajudar en la lluita del seu pare, el doctor Bonaventura Clotet, que actualment se centra en investigar la pandèmia de la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa