Manel Navarro: “He rebut amenaces i escopinades pel carrer”

Manel Navarro va guanyar molta expectació mediàtica gràcies al pas per Eurovisió, on va representar Espanya el 2017. Va parlar-se molt de la seva actuació, especialment pel gall que se li va escapar enmig de l’actuació de Do it for your lover. D’estil surfista i molt jove, amb només 21 anys, el cantant de Sabadell rebia una allau de crítiques ferotges que l’haurien afectat molt. No va quedar en bona posició i tampoc no s’ha sentit gaire cosa sobre la seva carrera artística des de llavors. Avui ha reaparegut, però, en una entrevista a Freeda que ell mateix ha compartit. En ella denuncia haver rebut un assetjament molt intens, així com amenaces i escopinades pel carrer.

El cantant català recomana, per damunt de tot, intentar ignorar els atacs a les xarxes però sobretot, com no va fer ell, buscar ajuda psicològica. Ara ha volgut compartir tot el que ha viscut, en un malson del que va voler fugir en traslladar-se a Madrid: “Vaig rebre amenaces de mort, em van escopir pel carrer, quan sortia de festa em tiraven gels… La primera vegada que reps un odi tan extrem, xoca. Quan em van donar zero punts, la gent va reaccionar cridant de felicitat i dient-me que em fes fotre”.

Aquestes reaccions tan cruels van fer que es preguntés si realment era tan dolent i no ajudava sortir al carrer i rebre les mofes d’algunes persones: “A la que sortia amb la guitarra d’assajar em queia de tot, era una bogeria i em vaig arribar a plantejar si valia la pena tot el que feia”. Ara s’adona que hauria d’haver anat a teràpia: “M’ho guardava tot per a mi, perquè la meva família no estava i quan els anava a veure feia com si no passés res. Em van oferir ajuda psicològica i vaig dir que no, el que va ser un gran error perquè m’hauria anat molt bé”.

Ara que ha passat un temps, assegura que comencen a deixar-lo en pau: “Ara les xarxes estan tranquil·les, encara que és cert que segueixo rebent alguna icona d’un gall de tant en tant. M’he curat d’espants i ara sí que ho porto bé. Continuo enamorat de la música i tinc forces de seguir”. Després d’un temps allunyat de la música, vol tornar per la porta gran amb un disc nou i una imatge renovada amb els cabells curts.

Nou comentari