El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mainat celebra el primer aniversari de la seva “nova vida” després del presumpte intent d’assassinat
  • CA


Josep Maria Mainat
 va “tornar a néixer” el 23 de juny de l’any passat. L’exitós productor català patia un coma hipoglucèmic, encara no se sap si fomentat per la seva dona, que el podria haver matat. Un presumpte intent d’assassinat a mans d’Angela Dobrowolski que va fer parlar moltíssim i que encara els manté enfrontats en els jutjats. Cal recordar que Mainat l’acusa d’haver-li administrat insulina mentre ell dormia, el que hauria provocat que entrés en coma.

L’empresari ha decidit commemorar la data amb una fotografia en la que se’l veu amb els fills mentre bufa una espelma: “Fa un any vaig estar a punt de morir-me. Quan em van aconseguir despertar del coma hipoglucèmic, els metges em van dir que havia tornat a néixer! Per tant, aquí em teniu celebrant joiosament el primer aniversari d’aquesta nova vida! Renascut, no és temps de morir”.

El tema va generar molta controvèrsia i expectació, així com totes les novetats que hi ha hagut en el cas. De moment sembla que el català vol deixar-ho enrere per gaudir, ni que sigui per un dia, d’aquest segon aniversari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa