Madonna pateix una caiguda enmig d’un concert i el suspèn entre llàgrimes

Madonna suma una nova cancel·lació d’un concert. El 2020 no està sent un bon any per a l’estrella, que ha patit una caiguda enmig d’una actuació a París. Va haver d’abandonar entre llàgrimes, ja que el mal no li va permetre continuar cantant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ?? #madamextheatre #legrandrexparis #edithpiaf

Una publicación compartida de Madonna (@madonna) el

Fa mesos que s’enfronta a una lesió al genoll que segueix afectant-la: ja són 14 els xous que ha hagut de suspendre per culpa d’això. 

L’últim ha estat aquesta setmana, quan va caure enmig del concert mentre cantava ‘Like a virgin’. Va intentar continuar amb la cançó, però va haver d’abandonar en no veure’s capaç d’ignorar el dolor. El problema? Que no va arribar a la cadira i va caure a terra. Els ballarins la van intentar aixecar, però no va poder continuar i va esclatar a plorar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here I Am——Flesh and Blood If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes………But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ? Thank You for your understanding Paris! ?? ?? #madamextheatre

Una publicación compartida de Madonna (@madonna) el

Està previst que reprengui la seva agenda oficial quan es recuperi, però això no impedeix que els fans hagin evidenciat la seva preocupació. L’estat de salut de Madonna no és el millor ni molt menys, el que deixa a l’aire la continuïtat de la seva gira mundial. 

Nou comentari