El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano va reclamar diners a José Luis Moreno: “No em va pagar”
  • CA

L’exitós productor i ventríloc José Luis Moreno va ser detingut aquest dimarts per liderar, presumptament, una xarxa que s’apropiava dels diners de crèdits bancaris i privats. La Guàrdia Civil i la Policia Nacional haurien iniciat una operació per desmantellar el grup criminal que desviava els diners que captava a companyies instrumentals que impedien que fossin reclamats pels prestamistes.

I arran d’aquesta detenció del productor, han sorgit desenes de veus que asseguren que van ser víctimes seves. La casa del productor va ser registrada i encara es desconeixen les mesures que es prendran contra ell però la veritat és que no és la primera vegada que es troba en el centre de la polèmica.

Després de les acusacions de Yolanda Ramos, que assegurava no haver cobrat la seva feina, Lydia Lozano es va unir fa un temps a la reclamació. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va protagonitzar algunes escenes i la seva feina mai va ser remunerada. “Mai em va pagar”, es queixava la tertuliana: “No ho entenc”. Va reclamar els diners, ja havia treballat amb ell abans i no entenia la situació: “Si la gent deixés de pagar, jo no tindria la meva jubilació”.

La petició de Belén Esteban a José Luis Moreno

“Així tenen les cases que tenen, si no paguen a la gent…”, opinava Belén Esteban, queixant-se, i accedia a la petició de la presentadora Carlota Corredera per a pronunciar la seva cèlebre frase: “S’escolta per aquí que no paga a algunes persones… Jo conec a dues i li diré una cosa ‘PÁ-GA-LES!'”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 30, 2021 | 02:04
    M'importa una merda juny 30, 2021 | 02:04
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa