El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, atemorida per una insinuació sobre la seva vida privada
  • CA

Laura Fa va insinuar en l’últim programa de Sálvame que tenia informació molt compromesa sobre Lydia Lozano, la seva companya de programa. Això ha fet que torni a esclatar la guerra entre elles, ja que a la Lydia no li ha agradat que s’especuli amb una possible notícia privada sobre ella o el seu matrimoni. El fotògraf Antonio Montero hauria escampat, també, “coses molt delicades” sobre la vida privada de la tertuliana. Lydia, en assabentar-se que van dient coses d’ella per darrere, es posava a plorar i demanava que la deixessin marxar de plató. Completament superada per la situació, deixava clar que està farta que els companys parlin d’ella a les seves esquenes: “Ara es parla de la meva vida íntima? S’estan escampant rumors? No sé què és pitjor, que es digui alguna cosa i jo amenaci de denunciar o que tothom especuli amb què s’està dient sobre mi”.

Ella és conscient que aquestes coses que van dient no són gens bones. De fet, li haurien xivat que alguns filtren que sempre beu massa a les festes i que acabava en roba interior. Després de negar-ho taxativament diverses vegades, tornava a posar-se a plorar i a amenaçar de deixar el programa. Un cop semblava que s’havia calmat, Laura Fa l’atacava de nou en assegurar que sabia que un familiar de Lydia té accés a un club de fans en el que critiquen a tots els companys de Sálvame.

Lydia Lozano es posa a plorar en directe / Telecinco

Trencada per la falta de confiança de la resta de col·laboradors i per la falta de respecte cap a la seva vida privada i confiança, Lydia Lozano es mostrava dolguda i no feia més que negar tot el que estaven insinuant. No pot creure que els seus presumptes amics la tractin així davant de tothom i que la vegin capaç de criticar-los per darrere sota l’anonimat d’un club de fans. Queda clar que els tertulians de Sálvame no confien entre ells i que no tenen manies a l’hora d’enviar-se dards enverinats. Es falten al respecte i dubten de l’honestedat de l’altre sense ocultar-ho, el que genera una tensió que agrada als teleespectadors més tafaners mentre que enfonsa a periodistes com la Lydia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa