El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lorenzo Caprile, més cruel que mai a l’estrena de la segona temporada de ‘Maestros de la costura’

Maestros de la costura‘ ha engegat la segona temporada envoltada d’una gran expectació. Raquel Sánchez Silva ha tornat a posar-se al capdavant del concurs de moda que busca el millor dissenyador amateur d’Espanya en una estrena que ha captivat el 12% de l’audiència. Començar com a segona opció de la nit no és ideal, però els permet mostrar-se esperançats de cara a la resta d’emissions. 

 

El programa va seguir la mateixa tònica que la primera temporada. Van presentar els dotze concursants i ràpidament van posar-se a cosir sota l’atenta mirada de María EscotéPalomo Spain i Lorenzo Caprile. Com és habitual, ha estat l’enemic de Letícia qui més protagonisme ha acaparat… i és que la sinceritat (i crueltat) de Caprile no té rival. El modista no ha tingut problema en començar a criticar els participants des del principi. De fet, ha estat més cruel que mai…

 

 

Durant la primera prova havien de copiar un vestit de Sybilla sobre una peça de tul. Caprile els va advertir que serien durs perquè no era una tasca difícil, però poc va durar la seva amabilitat. Amparo va ser la primera en patir les conseqüències del seu humor. Ella es va endur la puntuació més baixa, així com una bona reprimenda: “El que has fet és un insult, i això que tenies el millor teixit de tots. L’has massacrat! O canvies una mica l’actitud o en aquest taller duraràs molt poc”. I d’aquí, va passar a carregar contra un altre, contra Pedro, a qui va acusar de dedicar més temps a posar davant la càmera que a cosir. 

 

Un parell de concursants van acabar plorant davant la pressió, totalment superats per la situació. El resultat? La pitjor cara de Caprile, de nou: “Pensava que trigaria una mica a enfadar-me en aquesta edició, però heu aconseguit treure’m de polleguera a la segona prova”.

 

 

Alba, per això, va ser qui més crítiques va rebre per part del dissenyador. Va voler fer un coll a l’estil japonès, però el resultat no va agradar gens. És per això que va decidir marxar del plató, visiblement compungida. Caprile, en veure aquesta situació, va esclatar: “Això és una presa de pèl. No t’has assabentat de res. Amb tot el que tenies allà ens presentes això? Això no és costura!”. Ella va acabar sent la primera expulsada, després d’un primer programa en el qual no va lluir. 

 

 

Aquesta primera entrega no va distar gaire de les últimes que havien emès. Incorporaran novetats de cara als següents programes? Com aniran progressant els concursants? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa