Telecinco ha estrenat una nova temporada del programa d’entrevistes de Bertín Osborne. La cadena va captivar-se totalment per ‘Mi casa es la tuya‘, un format entretingut que va enganxar molts teleespectadors durant els primers programes. L’audiència ha anat baixant, però això no treu que segueixi fent uns números prou bons. El cantant cau bé a una bona part dels espanyols, i si això li sumes que la primera convidada ha estat Lolita Flores, s’entén que hagin tingut 1,6 milions de teleespectadors. 

 

La cantant ha recordat alguns moments molt emotius de la seva infància,  com es va casar de mala manera en una bona multitudinària amb Guillermo Furiase i ha tret pit d’àvia enamorada del seu primer net. Això sí, el que més ha sorprès ha estat que confessés que ha passat moments molt complicats econòmicament parlant. Prové d’una de les famílies més importants -i riques- del país, però això no ha impedit que s’hagi vist sense diners en el compte corrent.

 

Lolita Flores
Lolita Flores | Telecinco

 

De fet, ha assegurat a Bertín que va haver-hi un moment en què no es podia permetre ni comprar menjar: “He hagut de demanar diners per menjar i per viure i per pagar la hipoteca. A la meva germana, és clar”. Una mala època que va venir en un moment de poca feina i amb dos nens petits que necessitaven ser alimentats: “A vegades tens molta feina, com ara, i no em puc queixar. Però no recorden quan no em trucava ningú. Era molt dur, però també quan treballava molt. Perquè tot el que et perds… El temps que estàs fora de casa et perds la infància dels teus fills… “. 

 

Afortunadament, aquells moments tan complicats ja han quedat en el passat. Lolita està triomfant ara a ‘Tu cara me suena’, el programa d’imitacions d’Antena 3 en el qual fa de jurat: “No em puc queixar. Estic al dia amb Hisenda, tinc feina i puc pagar. Visc de lloguer, com la majoria dels espanyols. Tinc salut i gent que m’estima moltíssim. Estic treballant en el que m’agrada, omplo els teatres, la gent m’aplaudeix… No puc demanar més”. 

 

 

L’única cosa que li falta? L’amor: “Però ja arribarà. Perquè si també el tingués, ja seria… No sé com explicar-ho. Seria la reina del Chantecler”. Una entrevista ben completa i sincera en la qual la cantant no ha volgut amagar-se res. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa