El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió preocupant de Lolita Flores després de criticar el feminisme
  • CA

Lolita Flores és a l’ull de l’huracà des que critiqués el feminisme a La Sexta Noche. La cantant, coneguda per ser la filla de la icònica Lola Flores, va assegurar que no es considera feminista i que creu que moltes vegades les dones s’obliden que també hi ha homes maltractats. Els teleespectadors li van dir de tot i es va generar una allau de crítiques que la van forçar a abandonar Twitter: “Escurçons avorrits”. Ara ha donat la cara a Instagram en un vídeo en el que es justifica i intenta calmar els ànims: “Sóc dona i fa 47 anys que treballo com a cantant, és clar i per descomptat que sóc feminista. Estic en contra del masclisme i dels abusos, de tot el que està passant amb les dones. Si us plau, deixin de criticar-me i de fer una muntanya d’un petit gra de sorra. Potser em vaig explicar malament a La Sexta Noche… Jo el que volia dir és que hi ha moviments feministes amb els que no estic d’acord, però estic a favor de la dona i que per fi ens respectin i ens tractin com ens mereixem”.

Poc després compartia una reflexió que ha preocupat els seus seguidors, que veuen que l’artista travessa una mala ratxa: “No estic passant pel millor moment de la meva vida, tampoc el millor. Les circumstàncies s’acumulen i jo, lliure, dona i mare em dec als meus. Artista, sempre dona i ara més que mai. No necessito compassió, necessito ser jo mateixa i no vull que em passin la mà pel llom com als gossos. Però per a gossa jo! De carrer, canalla i estrella. Fidel i infidel amb mi mateixa. M’he posat una crema d’aquestes que et redueixen el greix, que no en tinc gaire però costa competir amb les de 37 o 48. Ric per no plorar, pobre d’aquells que no sàpiguen el seu rumb. Avui ha estat un dia estrany, però al final és un dia viscut”.

Lolita segueix rebent crítiques. Ella intenta calmar els ànims i deixar clar que no va voler criticar tot el col·lectiu feminista encara que ho semblés, una idea que li costarà fer entendre als detractors que segueixen deixant-la verda.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mar Blau a setembre 10, 2021 | 07:10
    Mar Blau setembre 10, 2021 | 07:10
    És una pobra dona que ha envellit i no ho accepta. Jo tinc la seva edat i soc feliç sense haver-me de posar cremes de res. No calen! Els 38 anys ja no li tornaran. Ah, és una veritable analfabeta en escriptura i puntuació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa