El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tieta de Letícia, furiosa amb els Borbons: publica tres missatges incendiaris contra ells
  • CA

La tieta de Letícia mai no ha tingut pèls a la llengua. Poc li importen les advertències de La Zarzuela, que li demanaven més prudència i menys opinions contràries a ells a Twitter. Prova d’això és l’activitat que ha tingut en el seu perfil en aquests últims dies. Primer va compartir una campanya de recollida de signatures per exigir la retirada del títol de rei emèrit a Joan Carles de Borbó. Però no contenta amb això, també ha fet RT a un parell de missatges summament crítics amb la Casa Reial.

Denuncia que la monarquia pagui escoles fora d’Espanya, que s’emportin els diners a paradisos fiscals i que es vacunin també fora d’Espanya: “Doncs què voleu que us digui, molt compromesos amb Espanya no se’ls veu, no? Doncs fora els Borbons!”.

Henar Ortiz també ha compartit la publicació d’una usuària que denuncia el final de la monarquia: “És l’obstacle més gran per a la regeneració democràtica”.

I aquests són només un parell d’exemples del tipus de missatges que publica la tieta de Letícia, una dona republicana sense por a les advertències de ningú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa