El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tieta de Letícia carrega contra Felip VI sense pietat
  • CA

El Nadal de Felip VI i Letícia ha estat marcat per la davallada d’audiència del discurs del monarca espanyol, que enguany ha perdut més de tres milions de teleespectadors. Hi havia curiositat sobre les paraules que faria servir i, especialment, molts es preguntaven si diria alguna cosa referent al pare. Com era d’esperar, però, ni tan sols ho va mencionar de passada. Això va enfadar bona part de ciutadans, entre els que es trobava la tieta díscola de Letícia. Parlem d’Henar Ortiz, la més republicana de la seva família. És habitual que la decoradora faci servir el seu perfil de Twitter per carregar contra la monarquia i el marit de la seva neboda amb uns missatges punyents, el que ara ha tornat a fer.

En aquesta ocasió no són missatges redactats per ella, el que sembla que li han dit que deixi de fer tenint en compte que fa més de dos anys que no escriu aquest tipus de reflexions… Ara bé, això no vol dir que no pugui compartir opinions d’altres que són similars al que pensa ella. En aquest cas hem vist com ha fet una repiulada a un article de Público que critica que Felip no fes menció als problemes del Joan Carles I: “Silencis, omissions i poca concreció en el discurs nadalenc del rei. Felip VI torna a eludir qualsevol referència als escàndols i oblida la xacra de la violència masclista”.

A més a més, també ha compartit el missatge de Mertxe Aizpurua, política de Bildu: “El discurs de Felip de Borbó és més revelador pel que no va dir que pel que va dir. Estem assistint a una operació d’imatge per deslligar-lo de l’emèrit i fer com si no hagués passat res. La corrupció està en l’essència de la monarquia”.

La tieta de Letícia comparteix opinions contràries a Felip VI / Twitter

La tieta de Letícia havia criticat públicament la casa reial anteriorment. A més a més, tampoc no ha amagat mai que està a favor del referèndum per la independència de Catalunya: “2019 sense Borbons” o “República, és clar que sí” són només alguns dels missatges que ha compartit aquests últims anys.

Queda clar l’opinió política d’Henar Ortiz, el membre més polèmic de la família de Letícia. No li poden imposar silenci encara que la seva neboda ara formi part del nucli dur dels Borbons, una opinió política que segueix tenint i que no vol amagar li diguin el que li diguin els personatges de La Zarzuela.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a desembre 27, 2021 | 11:02
    JordiP desembre 27, 2021 | 11:02
    "La corrupció està en l’essència de la monarquia”. Efectivament. I ho explica Paul Preston amb tota mena de péls i detalls al seu important llibre "Un país traït". Llibre que recomano entusiàsticament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa