Surt a la llum l’origen de la mala relació de Letícia i Sofia

Sembla clar que els rumors sobre la mala relació de Letícia i Sofia tenen fonament. Fonts properes a la Casa Reial asseguren que no se suporten des de fa molt de temps, el que ha donat ales a Pilar Eyre per parlar sobre el tema a la columna d’aquesta setmana a Lecturas.

Segons la cronista, l’origen d’aquest enfrontament ens situa quan Letícia encara era princesa: “Letícia mai no ha entès el caràcter de la seva sogra, capaç de suportar humiliacions públiques i privades sense treure el seu somriure impertorbable. Diuen que quan va començar a viure amb el príncep abans de la boda, es va quedar molt sorpresa en veure que Joan Carles i Sofia feien vides separades i només es dirigien la paraula en les cerimònies oficials. Quan preguntava sobre això, Felip li deia, trist i molest, que no sabia res d’allò i que no parlaven del tema. És lògic, doncs, que les dues dones no tinguessin res en comú des del principi i que gairebé no tinguessin tracte”.

Letícia i Sofia en una foto d'arxiu   Casa Reial

Letícia i Sofia en una foto d’arxiu / Casa Reial

Tot va empitjorar quan van néixer Elionor i Sofia. Va haver-hi un dia en concret, de fet, que ho va tòrcer tot: “La reina va presentar-se un dia a casa per veure-les, però la mainadera no la va deixar passar perquè Letícia havia sortit i havia donat ordre que ningú no anés a visitar les nenes. Sofia va protestar i va dir que era la seva àvia, però la nanny es va mantenir ferma: “La senyora m’ha dit que ningú”. Quan Sofia es va queixar a Letícia, aquesta va ser inflexible: “Perdona, però serà millor que avisis abans de venir”. El resultat va ser que l’àvia es passava mesos sencers sense poder fer un petó a les netes”.

Així ho hauria confessat la pròpia reina a un cosí alemany, segons Eyre: “Li va confessar amargament que a ella no li deixaven veure-les, però que l’àvia Paloma sempre està ficada a la seva casa”. Caràcters oposats, matrimonis diferents, poc tracte i gelosia amb l’altra àvia de les petites. Amb tot, un còctel que ha trencat la relació entre Letícia i Sofia.

Nou comentari