El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Sabater explica com ha aconseguit fer-se “molt rica”
  • CA

Leticia Sabater acaba d’estrenar nova cançó, un tema esbojarrat amb un videoclip que ha superat totes les expectatives. La barcelonina vol fer-ne promoció, per la qual cosa ha concedit una entrevista a 20 minutos en la que deixa clar que no té por a res: “En el vídeo surto gairebé despullada i amb el cos pintat, sí. La provocació és sexy i forma part de mi. M’agrada sorprendre i hem fet servir molts efectes especials en el videoclip. Estic molt contenta amb el resultat. Se’m pot veure amb una serp de 16 kg! Tot val per l’espectacle. Amb cap, precaució i sense patiment s’ha de fer tot el que sigui necessari perquè el públic gaudeixi. No és que no tingui por, és que ni tan sols puc plorar”. Un problema que relaciona amb el mal moment que va travessar quan va desaparèixer un xicot seu: “Vaig estar plorant durant dos anys quan ell va marxar. Des de llavors no he pogut tornar a plorar, se m’han eixugat les llàgrimes”.

“La gent creu que són ximple, però ho tinc tot estudiant i no deixo que l’atzar decideixi res. Sé què faig, què dic i controlo molt bé els temps. Sempre separo la meva part més humana de l’artística. Crec que la gent comença a acceptar que sóc una ànima lliure, però encara hi ha persones que no estan preparades per entendre el meu art. M’allunyo d’allò que és més comú, però això no hauria de ser vist com una cosa negativa. Aquells que venen a veure’m no esperen que reciti òpera. No destaco per la meva veu, però sí per la creativitat de les meves cançons, pel vestuari i per l’originalitat”, afegeix ben orgullosa.

Han passat uns quants anys des que Leticia Sabater triomfés a televisió en programes infantils. Convertida en una de les cantants més controvertides i divertides del panorama nacional, la catalana deixa clar que ser tan excèntrica és rendible: “No tinguis cap dubte, ho és. He muntat una pàgina web en la que envio felicitacions als meus fans i ells em paguen 50 € per cada vídeo. Hi ha dies en els que tinc tres peticions! També canto a festes privades, tinc esdeveniments signats fins a l’octubre del 2022, he fet més de 100 concerts en només un any… Sóc una dona independent que faig el que vol i que guanyo diners. Podria estar un parell d’anys sense fer absolutament res i no passaria res. Tinc dos apartaments llogats, diners al banc, un Porsche Cayman i acabo de vendre la meva casa, així que tinc solvència econòmica suficient. Igualment guanyo diners cada mes perquè mai no paro de treballar. Em van fer fora de la televisió perquè la meva cara ja estava molt vista… Vaig invertir 100.000 € per produir el musical d’El Mago de Oz i va estar funcionant amb molt d’èxit durant 15 anys. Allò va ser molt rendible per a mi”. Una dona triomfadora que ha sabut treure partit a ser original i no tenir vergonya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa