El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia, antipàtica amb els dissenyadors: “Va fer modificar un biquini de Custo fins a sis vegades”
  • CA

Sempre que Letícia apareix en algun acte públic, totes les mirades se centren en el seu look. Darrere d’alguns dels seus conjunts més icònics hi ha històries que no la deixen en molt bon lloc, per això. Pilar Eyre ha reunit algunes de les anècdotes més cridaneres en el seu últim post de Lecturas.

Una de les més curioses té a veure amb el vestit que va dur en la petició de mà amb Felip. Com que la notícia va començar a filtrar-se, van haver d’avançar l’anunci gairebé un mes. Això va obligar-la a escollir un look a correcuita. La seva solució? Demanar que li obrissin una botiga d’Armani de matinada per esquivar els paparazzi: “Li va agradar molt aquell conjunt blanc, però no tenien la seva talla i va quedar-se el de dues talles més gran. No tenien temps per arreglar-lo i no li deixaven que arremangués la jaqueta perquè consideraven que no era elegant”.

També hauria tingut problemes en l’elecció del vestit de núvia: “Un escorta em va dir que en les sessions de prova va haver-hi plors i crits. Letícia va fer modificar el disseny diverses vegades i al final va aprimar tant que no va acabar de quedar-li bé”. Unes exigències i canvis d’última hora que també hauria patit el dissenyador català Custo: “Fins a sis vegades va fer introduir canvis en un biquini de Custo. El model va tornar al taller sis vegades perquè sempre hi havia algun detall que no li agradava”.

Letícia

La cronista catalana explica que Letícia mai no havia estat de dur sabates de taló. Ara bé, tenir un marit tan alt i unes cunyades també més altes que ella, la va forçar a incorporar aquest tipus de calçat. El problema? Que sembla que les Infantes volien seguir sent més altes i van començar a dur talons quan posaven junts en una fotografia familiar: “Va haver-hi tocs d’atenció i les Infantes van baixar dels seus talons”. Una altra curiositat divertida és que Letícia hauria deixat de fer servir conjunts de roba interior de dues peces arran d’un parell de cops que el vent va aixecar-li la faldilla i van poder veure’s les calces: “Des de llavors ha optat pels més discrets bodies“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa