El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pare de Letícia deixa de treballar: “Necessito més temps per a la meva família”
  • CA

Poc se sap de la família de Letícia Ortiz. Allunyats del focus mediàtic per intentar passar desapercebuts, els membres més propers a la dona de Felip VI opten pel silenci. Avui el seu pare ha trencat aquesta norma, però, i ha escrit un fil a Twitter que ha acabat sent molt comentat.

Content per una novetat important, Jesús Ortiz ha volgut compartir la bona notícia amb els seus seguidors: “Bé, doncs ja estic oficialment jubilat. Em pregunten per què passo a la reserva si estic bé i contesto que és perquè hem de deixar lloc als altres. I d’acord, sí, perquè necessito una mica més de temps per a la meva família i les meves coses”.

El pare de Letícia, amb 72 anys, ha decidit jubilar-se després de més de 50 anys dedicat al món de la comunicació: “Segueixen en el meu cap els més de 50 anys d’experiències a tota mena de mitjans, en comunicació corporativa i a la comunicació interpersonal. Per a alguna cosa servirà a algú, dic jo”.

L’àvia i el pare de Letícia, en una fotografia d’arxiu / Europa Press

Divorciat de la mare de Letícia i casat des del 2004 amb Ana Togores, viu a una casa als afores de Madrid a la qual Felip i Letícia acudeixen cada dia de Reis sense falta. Ara tindrà més temps per visitar les netes, encara que d’aquí a pocs mesos Elionor es traslladarà a Gal·les per cursar el batxillerat internacional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa