El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls de la relació de Letícia i el vocalista de Maná: “Era molt maca”
  • CA

Maná han aconseguit fer-se amb un lloc destacat en el món de la música. Després de més de tres dècades, els mexicans continuen captivant amb cançons de pop-rock. El seu guitarrista, Sergio Vallín, ha volgut aprofitar la fama per publicar un disc en solitari que experimenta amb el so envoltant de Dolby. N’ha parlat en una entrevista a El Mundo que destaca, però, pels seus comentaris sobre Letícia Ortiz.

Cal recordar la relació existent entre el grup i la monarca. Es diu que és ella la protagonista de la portada del seu disc Sueños líquidos, la dona amb els pits descoberts de la pintura. La similitud és innegable, però ells mai no ho han acabat de confirmar. Simplement han reconegut que es coneixen i que van establir amistat amb ella.

El quadre que el grup va escollir com a portada del seu disc / Instagram

Què ha volgut dir el guitarrista sobre aquest tema? “La veritat és que no sé… Crec que és una pintura maquíssima, això sí. Jo el que sé és que Letícia era una periodista molt aguerrida, amb molta gràcia i molt coneixement. Fins i tot a vegades, polèmica. Nosaltres la vam conèixer sí. La veritat és que la va conèixer Fher, més que ningú, ja que el va entrevistar quan ella vivia a Guadalajara. I bé, crec que va haver-hi entre ells una amistat molt maca, amb molt de respecte entre ells. Fher la va convidar a un concert, també. La respectem molt i, per descomptat, també al rei Felip que és fan de Maná. De fet, una vegada els reis ens van rebre i va ser molt maco”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa