El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mantenir un hort ecològic, l’última obsessió de Letícia
  • CA

La família reial estiueja a Mallorca des de fa quatre dècades, una tradició que també ha mantingut els reis Felip i Letícia. Aquests dies aprofiten la seva estada a Marivent per gaudir de la gastronomia local, així com dels productes que es cultiven a l’hort de palau durant tot l’any.

Vanitatis‘ treu a la llum l’obsessió de la monarca per mantenir aquest hort i omplir el menú de les seves vacances de productes ecològics. Tenen arbres fruitals i també una zona en la qual cultiven tomàquets, cebes, pèsols, albergínies i altres verdures de temporada. La més orgullosa d’aquest espai? Letícia, que tindria per costum obsequiar els visitants a Palau d’algunes llavors dels seus productes de l’hort. Expliquen que, a més a més, hauria insistit en què el tractament sigui 100% ecològic. 

Els reis, amb els treballadors de MercaMadrid / Casa Reial

Com dèiem, Letícia hauria insistit en què aquests productes formin part del seu menú. Durant la seva estada allà, els cuiners tindrien ordres d’oferir-los amanides, sopes fredes de tomàquet, meló o vichyssoise, peixos a la sal i carns a la brasa. 

Les úniques excepcions a aquesta dieta saludable i fresca? La sobrassada que entusiasmaria el rei Felip i l’ensaïmada d’ametlles que es demana sempre Letícia. Unes anècdotes que mostren una faceta més del matrimoni reial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa