El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jaime Peñafiel humilia Letícia: “Sembla un arbre de Nadal”
  • CA

Jaime Peñafiel no podia deixar perdre una oportunitat d’or: comentar -i criticar- els retrats oficials nous de la família reial. Després de 10 anys, han pensat que ja tocava actualitzar les fotos oficials dels reis Felip i Letícia. El resultat? Un parell amb vestits de gala, corona i condecoracions, i unes quantes més familiars en companyia de les filles.

Què opina el cronista reial al respecte? Que són fotografies inadequades: “Em semblen unes fotos excessives, no són gens actuals”. Precisament Letícia és qui més perjudicada queda en la seva anàlisi: “No li faltava res, què sobrecarregada! Sembla un arbre de Nadal. No han fet servir Photoshop. La tiara de flor de Lys és més gran que el seu propi cap. Que es faci fotos naturals, sense corretja ni tiara”

Foto oficial dels reis Felip i Letícia / Casa Reial

Ha volgut destacar que Letícia no porti posat l’anell de casada: “Se’l va treure fa temps, molt de temps, no sé si seria en una baralla o discussió… Ell la segueix portant”.

Jaime Peñafiel analitza els retrats oficials dels reis Cuatro

Jaime Peñafiel analitza els retrats oficials dels reis / Cuatro

I sobre les fotos de la princesa Elionor, què opina? “Les fotos de les nenes són correctes, aquesta hauria de ser la foto oficial i no fer l’altra”. Una nova crítica de Peñafiel cap a la Reina, que rep faci el que faci. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa