El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’espectacular nou look de Diego Matamoros
  • CA

Diego Matamoros ho ha tornat a fer. El fill del televisiu Kiko Matamoros ha tornat a sorprendre els seus seguidors a les xarxes socials, i ho ha fet amb un canvi de look d’allò més radical. Diego Matamoros ha decidit tenyir-se de ros. I ho ha fet compartint una profunda reflexió amb els seus fans: “Sabeu? Molta gent pensarà que se m’ha anat l’olla, que no li agrada el que he fet o que vull cridar l’atenció”, ha començat escrivint.

I ha continuat: “Sincerament no busco l’aprovació de ningú, busco ser feliç amb cada cosa que faig, que ningú em freni i que qui hi sigui sumi. Hi ha vegades que he pensat en el què diran, però no estic per a aquestes coses ja, sempre he pensat que no he d’estar molt molt bé del cap quan no em plantejo les coses 1000 vegades, flueixo, gaudeixo, faig passos sense pensar-ho massa, és una faceta més de la meva personalitat que m’ha portat molt bones experiències”.

Per a Diego Matamoros, “la vida ha de tenir aquest punt boig, boig de vida, boig de somriures, boig de moments, boig d’amors, boig d’amics… Començar una cosa nova, continuar sumant experiències, aprendre dels errors, sentir-me realitzat amb cada cosa que faig, crear una cosa única i sumar somriures”.

“Només vull això, algú que com jo vulgui somriure a la vida, per allò dolent sempre tindrem temps”, conclou Matamoros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa