Laura Matamoros, molt adolorida per les seqüeles del postpart

Laura Matamoros va donar a llum el segon fill el passat 27 de desembre, un nen al que han anomenat Benjamín com el seu pare. La família està contentíssima amb el naixement del nadó, una felicitat esquitxada pels problemes de salut que està patint la influencer per culpa del postpart. Ella sempre s’ha mostrat molt transparent en el perfil que té a Instagram, l’aparador que fa servir per compartir les seves reflexions amb els seguidors. Ha estat aquí on ha publicat un seguit de vídeos en els que confessa que ha hagut d’acudir a urgències per les seqüeles doloroses que té des que va parir la setmana passada.

Laura Matamoros publica la primera foto amb el fill petit / Instagram

L’acidesa i l’esgotament són problemes comuns entre les mares, però ella ha de sumar-li una mastitis molt dolorosa. Aquesta inflamació de les mamelles és habitual quan puja la llet, però en el seu cas també li ha causat un gangli molt gran a l’aixella: “Us explicaré la meva situació actual, que a alguns els hi pot fer gràcia però a mi no. He passat una nit horrible. Tinc un gangli gegant a l’aixella que em fa un moltíssim mal, no sabeu com tinc el pit. He anat al metge perquè m’ho tractessin perquè estic dèbil”. Els especialistes li han recomanat un remei natural que ella no coneixia i que li ha fet gràcia: “A més a més de dir-me que em posi les típiques bosses de pèsols congelats als pits, també m’he de posar fulles de col. Us semblarà sorprenent, però m’ho han recomanat els metges. I així estic, que he de fer repòs mentrestant. No us podeu imaginar el dolor… És insuportable. Vull plorar perquè, a més a més, l’olor de col no m’agrada gens. Estic feta caldo”.

Laura Matamoros explica les seqüeles doloroses del postpart / Instagram

La jove influencer explicava els seus problemes entre riures, mentre reconeixia estar intentant ignorar el dolor. Sap que és el que hi ha i que aquestes són seqüeles típiques dels primers dies després del part, un mal que espera que remeti aviat per poder gaudir al 100% de la seva segona maternitat.

Nou comentari