El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Matamoros, malalta a l’hospital pocs dies abans de donar a llum
  • CA

Queden pocs dies perquè Laura Matamoros doni a llum al seu segon fill. La tertuliana de televisió és coneguda per ser la filla del col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros. Convertida en influencer, explica tot allò que li passa als seus seguidors. És gràcies a això que hem sabut que ha hagut d’ingressar d’urgència a l’hospital per culpa d’un refredat que li provoca mal de pit intens: “Estic KO“. El problema? Que ha d’anar amb compte a l’hora de prendre medicació, tenint en compte que alguns no estan indicats per a embarassades i ha preferit no córrer cap risc.

Laura Matamoros, ingressada a l’hospital / Instagram

Els seus seguidors estan pendents de la seva evolució, ara que ha compartit una foto des de casa que confirma que li han donat l’alta hospitalària: “Pel·lícules, manta i més pel·lícules. Molt repòs, aigua i paracetamol”. Com és habitual en aquests casos, li han fet la prova del coronavirus i, afortunadament, ha donat negatiu tal com ha explicat ella mateixa davant les preguntes dels fans.

Aquest tercer trimestre de gestació no està sent gens fàcil per a ella, que fa uns dies assegurava que se sentia saturada pel malestar que viu: “És horrorós i estic fatal de l’acidesa, a més a més de l’esgotament físic i mental”. La recta final del seu embaràs està sent intensa, també, per les molèsties que pateix: “Ara mateix em canviava d’esquena perquè no puc més, tinc un mal de lumbar i de còccix que em puc morir”.

Laura Matamoros donarà a llum al que serà el seu segon fill amb Benji Aparicio, un embaràs que coneixien poc després d’anunciar la seva separació. Després d’un temps amb problemes, van decidir tornar a intentar-ho per cuidar del bebè tots junts. De moment sembla que segueixen bé, però caldrà esperar al naixement per veure si aquesta reconciliació és la definitiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa