El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lara Álvarez té nova parella: petons a la platja captats pels fotògrafs
  • CA

Lara Álvarez torna a estar enamorada. Fa poques setmanes que va sortir a la llum la seva presumpta ruptura amb Andrés Velencoso, la que encara no estava confirmada. Doncs bé, és la revista ‘¡Hola!’ qui ho confirma mitjançant una exclusiva que amaga una altra bomba: que la presentadora té nou xicot.

Els fotògrafs de la revista l’han enxampat a les platges de Cadis en molt bona companyia. Parlem d’Adrián Torres, un artista conegut pels retrats que ha fet de personalitats famoses. Els han vist a la platja en una jornada de petons i carícies, així com passejant de la mà sense amagar-se. 

El jove, de 38 anys, va consolidar la seva carrera durant els anys que va viure als Estats Units. D’ell són retrats molt famosos d’Alejandro Sanz, Shakira o Rosalía. A més a més, l’andalús és fundador d’un projecte solidari que ajuda nens desafavorits de diversos països a través de l’art.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“A head full of dreams” ?? . . . . . #art #artist #conil #cadiz #photo #graffiti #instagood #happy #energy #artmoments

Una publicación compartida de Adrián Torres (@adriantorres_art) el

 

No se sap com s’han conegut i quant fa que surten junts. Amb les fotografies d’aquest reportatge, però, queda clar que estan gaudint d’una relació ben romàntica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa