La neboda de José María Aznar, Aran Aznar, no es creu el testimoni de Rocío Carrasco

"Quan els jutges no li donen la raó, ho sento, però ho dubto", afirma la neboda de l'expresident espanyol

Nova polèmica d’Aran Aznar. La neboda de l’expresident espanyol José María Aznar assegura que, després de veure la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, no es creu el testimoni de Rocío Carrasco. Segons publica la revista ‘Semana‘, Aran, que assegura haver patit maltractaments, explica que comparteix advocat amb Antonio David Flores, i que a ella la justícia sí que li va donar suport en els seus judicis per maltractaments, en comparació amb la filla de Rocío Jurado: “Tinc judicis i denúncies. Tinc ferides i proves”, afirma.

Jo sóc víctima de maltractaments i d’això se surt. Quan els jutges no li donen la raó, ho sento, però ho dubto”, ha sentenciat Aran Aznar, per a després deixar clara la seva postura sense por a les conseqüències de no seguir l’opinió popular: “Sé què és una dona maltractada i no sortiria davant de les càmeres rient-me i menys després de tants anys. Jo no me la crec”, ha afirmat.

Tot i que Aran Aznar no es cregui el testimoni de Rocío Carrasco, sí que té un missatge d’esperança per a les dones que han estat en una situació de violència de gènere: “Les dones maltractades no hem de morir en mans del nostre maltractador. Es pot sortir, fa por denunciar, però la policia i els serveis socials et protegeixen. En aquest país et cuiden perquè no arribis a morir en mans del teu maltractador, es pot sortir d’aquí”.

Això sí, del que es queixa Aran Aznar és que ella no tingut la mateixa oportunitat que sí ha tingut ara Rocío Carrasco de relatar la seva veritat, i és que ella va tractar d’exposar la seva història de maltractaments a televisió per a ajudar a visibilitzar aquesta xacra social i animar a les dones a sortir de la foscor per a denunciar els seus propis casos, anar a la justícia i buscar, sobretot, la seva pròpia felicitat.

En aquell moment, des de Telecinco, cadena en la qual estava col·laborant en realities i entrevistes, van considerar inoportú mostrar la seva història: “Li vaig explicar al meu representant i el va portar a la televisió i li van dir que era un tema escabrós per a explicar“, ha conclòs.

Comentaris

  Ton 12/06/2021 6:03 pm
  Aquesta neboda dels pebrots te el cervell com el seu tiet. Fet merda.
  NO PROBLEM 12/06/2021 4:07 pm
  I? No es tracta d'un problema de fe. I a més, si la dona practica el "Cogito ergo sum", millor per ella,
  Luna Barceló 12/06/2021 1:51 pm
  Potser la televisió no va creure el seu testimoni malgrat judicialment (la justícia no és igual per a tots/totes) li dones la raó. El seu tipus de vida col·laborant en realities i entrevistes que no eren precisament curoses per tant no vagi diguent el que desconeix de la Sra. Carrasco. Hi ha ferides de maltractament que no es veuen i que rigui no vol dir que no senti dolor per la seva situació. Crec que no hauria de banalitzar amb el sofriment dels altres. Preocupis de les seves coses i no es fiqui on no la demanen.

Nou comentari