El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Guti aclareix quina relació té actualment amb el seu pare
  • CA

Zayra Gutiérrez és la filla de l’exjugador del Reial Madrid Guti i la model Arantxa de Benito. Durant aquests mesos la noia ha sortit en diverses ocasions als mitjans de comunicació però sempre pels seus comportaments poc adequats en temps de pandèmia: se l’ha vist en diverses festes sempre sense mascareta i sense mantenir la distància de seguretat. Però va ser la seva mare qui fa uns mesos va assegurar que Zayra no mantenia una bona relació actualment amb Guti.

Ella no s’ha volgut pronunciar mai, però finalment ho ha fet en una stories d’Instagram. Zayra ha deixat clar que és un tema sobre el qual no vol aprofundir i que es pronuncia només una vegada amb l’única intenció d’aclarir-ho i que no se’n parli més. La filla de Guti i Arantxa de Benito ha assegurat que sí que es porta bé amb el seu pare.

“Al meu pare no el veig molt amb el tema de la Covid-19 però em porto molt bé amb ell”, ha dit amb una actitud d’allò més tranquil·la. I ha anat més enllà en assegurar que “l’estimo igual que a la meva mare”. Són les primeres paraules que Zayra dedica al seu pare en públic des que la seva mare posés en dubte la bona relació entre tots dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa