El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família de Raquel Mosquera es planteja demandar a Rocío Carrasco
  • CA

Raquel Mosquera es troba en aquests moments ingressada en un hospital de Madrid com a conseqüència d’un brot psicòtic, i la seva família està molt preocupada per la vídua de Perro Carrasco. Han estat ells mateixos els que han explicat a la revista Diez Minutos que s’estan plantejant demandar a Rocío Carrasco per suposat maltractament psicològic a Raquel Mosquera, després de l’emissió dels darrers capítols de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, on ha parlat en diverses ocasions de la vídua del seu pare.

Tot i que els familiars encara no tenen la decisió presa al 100%, sí que tenen clar que volen netejar la imatge pública de Raquel després d’aquests atacs de Rocío Carrasco. A més, els familiars asseguren que el servei mèdic que està atenent a Raquel Mosquera li ha pujat la dosi del seu tractament i a poc a poc s’està recuperant.

En la sèrie documental sobre la seva vida, la filla de Rocío Jurado va explicar que Pedro Carrasco anava fent ‘esses’ a la carretera l’últim dia que el va veure per culpa de Raquel Mosquera, i no per discutir amb ella. Però la perruquera desmentia aquestes declaracions i confirmava que el boxejador no es parlava amb la seva filla quan va morir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa