El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família d’Àlex Casademunt paralitza el seu disc
  • CA

Fa tot just un mes que el cantant Àlex Casademunt va morir en un accident de trànsit a Mataró amb només 39 anys. En aquell moment,
l’artista estava ultimant els detalls perquè el seu single en solitari veiés la llum, tant és així que tenia previst gravar les veus definitives d’aquest treball musical aquella mateixa setmana. La seva mort ho va frenar tot de cop i és que la seva discogràfica vol que sigui la seva família qui tingui l’última paraula abans que es posi a la venda.

Toti i que aquest podria ser el seu homenatge pòstum, segons publica la revista ‘Semana’, la família d’Àlex Casademunt està tan abatuda que ha decidit paralitzar qualsevol pla. Després de molt meditar-ho, la família va donar llum verda perquè aquest single, en el qual ell portava treballant un mes, sortís a la llum. Però just quan ja estava tot enllestit han decidit fer un pas enrere.

“La cançó és un dueto amb el seu germà Joan i estan tan fotuts que volen esperar perquè no estan preparats. Està totalment acabat, però respectarem la decisió de la família fins que ells així ho desitgin”, han assegurat des de Sonogrand Music a la revista del cor. “Fins i tot havíem gravat un lyric”, afegeixen. Tots s’havien posat a la feina perquè la major il·lusió d’Álex es complís, però el dolor que senten és tan fort que prefereixen esperar a recuperar-se anímicament.

Segons ‘Semana’, volen estar forts per a viure aquest moment amb il·lusió, per la qual cosa esperaran el temps que considerin perquè el disc d’Álex Casademunt s’escolti arreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa