El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exmarit de la reina Letícia es torna a casar: ara, amb la seva nòvia d’infància
  • CA

Se sap molt poc del primer matrimoni de la reina Letícia. L’escriptor i professor Alonso Guerrero va casar-se amb ella el 1998 en la més estricta intimitat, després de set anys de relació. El matrimoni va trencar-se només un any després, el que va convertir Letícia en una dona divorciada. Això va comportar-li un munt de crítiques, al mateix temps que va col·locar-lo a ell en primera línia de foc mediàtic. Tots volien saber més detalls sobre la seva relació, el que va acabar convertint-lo en un personatge també a l’Alonso.

 

Doncs bé, ara apareix a la portada de la revista ‘¡Hola!’, per què? En anunciar-se tota una bomba: que torna a passar per l’altar. Guerrero s’hauria compromès amb la seva xicota d’infància, qui es convertirà en la seva dona d’aquí a tres setmanes. 

 

Alonso Guerrero
Alonso Guerrero | Europa Press

 

María Dolores Corral i l’ex de Letícia es diran el ‘sí, vull’ a un poble de Badajoz, el que suposarà el tercer matrimoni per ell (després de separar-se d’una altra professora) i el segon per ella. I és que la dona també és divorciada, d’una relació anterior en la qual va tenir dues filles que ja són majors d’edat.

 

Dolores és cap d’estudis a un institut extremeny, la comunitat autònoma en la qual va conèixer Guerrero. Doncs bé, sembla que ell hauria arribat a l’extrem de demanar el trasllat al centre en el qual treballa per estar junts també a la feina. 

 

Només tindrien 12 anys quan van veure’s per primer cop, quan van començar a estudiar junts a l’institut. La revista assegura que ja va sortir durant l’adolescència, una relació que va trencar-se però que ara ha acabat formalitzant-se.

 

Reina Letícia | Europa Press

 

Estarà convidada la reina Letícia a l’enllaç? O optarà per mantenir-se allunyada? Segueixen tenint relació? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa