Divorci bomba: Kim Kardashian i Kanye West se separen de males maneres

La parella més poderosa dels Estats Units ha decidit divorciar-se i s'espera una batalla legal

El 2021 comença amb una notícia bomba en el món del cor. Kanye West i Kim Kardashian, la influencer i empresària més poderosa dels Estats Units, han decidit divorciar-se després de deu anys de relació. El matrimoni, que va celebrar una boda luxosa i multitudinària el 2014, té quatre fills en comú.

Els mitjans nord-americans donen per fet la notícia, encara que cap dels dos l’ha confirmat oficialment. Feia mesos que estaven envoltats de rumors, per això, especialment des que el raper decidís traslladar-se a Wyoming mentre que la seva dona i els nens mantenien la residència a la immensa mansió de Los Angeles. Separats i ara també divorciats, Kim Kardashian hauria fet el pas de demanar-ho: “Ja n’hi ha prou. Ella està farta i vol el divorci“. Ha contractat Laura Wasser, la prestigiosa advocada especialitzada en divorcis que va guanyar fama gràcies al seu paper en la separació de Brad Pitt i Angelina Jolie.

La que va ser la parella més poderosa es trenca. Afegeixen que el divorci és imminent i que Kim ja no porta l’anell de casada. Tenint en compte la important fortuna i els múltiples negocis que tenen, és probable que ens trobem davant d’una batalla judicial que també implicarà als petits per la seva custòdia.

Les informacions es multipliquen en aquestes primeres hores des que es filtrés la notícia. Ara caldrà esperar a les primeres declaracions de l’exparella i tots els titulars que deixi aquest enfrontament en els jutjats.

Nou comentari