Marta López, molt criticada per la seva primesa: “Qui sou per insultar-me?”

Marta López va sortir a la llum pública quan va fer-se oficial la seva relació amb Kiko Matamoros, la que va envoltar-la d’expectació mediàtica. En un primer moment la van criticar de valent en acusar-la d’estar aprofitant-se del col·laborador de ‘Sálvame’ (que té 40 anys més que ella) per guanyar fama. Ella mai no ha volgut entrar en conflictes i ha fet com si res, però hi ha una cosa que no permet i és que es fiquin amb el seu cos.

Fa un parell de mesos va revelar que d’adolescent va patir una anorèxia molt dura, obrint-se en canal i reconeixent com de malament que ho va passar. Està molt conscienciada sobre el tema, per la qual cosa explota sempre que la critiquen per estar massa prima.

Això és, precisament, el que ha passat aquest diumenge. Compartir una foto en biquini semblava que encenia més els ànims entre els seus detractors, ja que començaven a omplir la publicació de missatges molt cruels en els quals l’acusaven de tornar a estar anorèxica i l’insultaven directament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

smiling because there are only 10 days left till summer ??? – #bikini #summer #model #style #photo #inspo #pic

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

I esclatava: “Estic molt sorpresa. Us sembla normal que em faltin al respecte dones de quaranta i cinquanta anys dient-me què he de fer? Que si estic esquelètica, que si he de menjar més… A vosaltres us diuen “joder, què grassa que estàs. Menja una mica menys?”. Us semblaria maco? No sé qui sou vosaltres per dir-me com he d’estar. Sóc una dona real, com una persona que té la talla 50. Igual de real i respectable. Sembla que estar prima és un delicte. No teniu ni idea de la meva vida, de com de malament que he estat física i mentalment. Estic prima perquè m’agrada, perquè treballo el meu cos molt i perquè aquest és el cos que vull tenir per la meva feina”.

“Ningú no li diu a vostè res per estar menjant patates fregides al sofà perquè també és respectable. Si us plau, hi ha tot tipus de cossos i eleccions. La meva elecció és cuidar-me i ja està. Ningú no m’ha d’estar dient res. Cridem tolerància als quatre vents i som uns intolerants. Entenc que sóc un personatge públic i que podeu opinar. Però una cosa és opinar i una altra cosa és jutjar a la lleugera i sense coneixement de causa”, afegia visiblement indignada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FaceTime series @fmphotosx ??? @prettylittlething #pltbabes #prettylittlething

Una publicación compartida de MARTA LÓPEZ ÁLAMO (@martalopezalamo) el

Una situació que es repeteix molt sovint en el seu Instagram, el que ha volgut denunciar. 

Nou comentari