Carmen Lomana ataca Matamoros pel deute que té amb ella: “Impresentable”

Kiko Matamoros ha hagut de fer front a una acusació de Carmen Lomana durant l’últim programa de ‘Viva la vida’. El col·laborador veia en directe que la socialité el criticava per Twitter i denunciava que li deu molts diners: “Escolto l’impresentable de Kiko Matamoros carregant contra algú pel seu comportament poc ètic. Amb quina autoritat moral quan ell em deu 50.000 €? No vol pagar. És vergonyós que es permeti parlar”.

Així de contundent es mostrava Lomana, el que forçava Matamoros a donar la cara públicament en directe. Cal recordar que estan enfrontats des que ella el demandés per injuriar-la el 2011, un judici que va guanyar ella. Com ha justificat aquest deute ara?

“Faré el mateix que vas fer tu. Em van condemnar a pagar-te 30.000 € per dir-te “de pares porcs, fills marranos”. Ara a tu per dir-me impresentable no sé si em donaran 3.000 €, però et demandaré. Estàs enfadada perquè he dit que han sortit a la llum unes fotos teves. Però sí, és veritat que et dec diners. Però no 50.000 €, sinó 30.000 €. A mi m’és igual que siguin 30 o 50 perquè sé que te’ls he de pagar, i ho faré. El que no sé quan”.

Kiko Matamoros respon l'atac de Carmen Lomana   Telecinco

Kiko Matamoros respon l’atac de Carmen Lomana / Telecinco

El problema és que Kiko té un deute amb Hisenda que és prioritari: “La llei és clara. Tu vas portar el tema al Tribunal Suprem i aquest va coincidir que he de pagar abans l’embargament d’Hisenda. Això és un estat de dret i aquestes són les lleis, tu has d’estar a la cua. Primer cobra l’administració i després els altres. El primer que reconeix el deute amb tu sóc jo. Tingues clar que serà la següent en cobrar. No tinguis pressa, que no crec que moris abans que jo pagui a l’agència tributària. Devia 1.200.000 € i només em queden 700.000 €. Estic pagant”. 

 

Nou comentari