El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano sorprèn en demanar perdó sobtadament en directe
  • CA

Karlos Arguiñano segueix triomfant amb el seu programa de cuina a Antena 3, el que cada dia fa més audiència. Ara que s’apropen les dates nadalenques, són moltes les persones que s’hi enganxen per aconseguir idees pels menús d’aquests dies. La sorpresa se l’han endut aquest dimecres, quan el xef ha deixat els teleespectadors bocabadats amb una confessió. El basc s’ha dirigit a càmera de manera molt seriosa i ha demanat perdó: “Vull demanar perdó de tot cor. Demano perdó si en algun moment he dit alguna cosa que no us ha agradat”.

Però a què venia això? Ell mateix ha estat l’encarregat de donar detalls en directe sobre aquest rampell de sinceritat: “Sempre aprofito les festes de Nadal per demanar perdó perquè parlo tant durant tot l’any i em fan tantes entrevistes, que potser en algun moment a algú no li ha agradat alguna cosa que hagi pogut dir”.

Karlos Arguiñano, entrevistat a La Sexta

El cuiner va ser notícia fa uns dies, després que reconegués que la seva dona no travessa un bon moment. La pandèmia l’hauria afectat molt psicològicament, fins al punt de no voler sortir de casa i tampoc veure gaire gent. Les seves declaracions van preocupar, ja que deixava caure que estaria angoixada i deprimida. En veure la gran expectació que es generava, el xef decidia aclarir que la dona es troba bé i que no volia que la gent pensés que està pitjor del que en realitat està. Sigui com sigui, aquesta és una altra prova que demostra l’estima que li tenen els teleespectadors i els fans de la seva manera de cuinar. Són molts anys els que porta davant les càmeres cada migdia, ensenyant a cuinar mentre fa acudits i bromes sense parar. La seva tècnica agrada i la llarga televisiva que arrossega així ho avala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa