El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián Muñoz dona els detalls més sucosos de la ruptura amb Isabel Pantoja
  • CA

Julián Muñoz ha tornat a convertir-se en tendència gràcies a la docusèrie de Telecinco en la que està traient a la llum confessions molt íntimes. L’exalcalde de Marbella ha deixat clar que no es troba gens bé de salut, el que ha confirmat la periodista que va entrevistar-lo per a aquest programa: “Vam haver de gravar-ho amb moltes pauses per culpa de la fragilitat en la que es troba. Ha estat diverses vegades ingressat després d’aquesta conversa, l’última ahir mateix perquè no es trobava bé”. Ell mateix reconeix que arrossega diverses malalties: “A presó pesava 64 kg només. Vaig fer-me diabètic, em vaig quedar sord, vaig tenir un infart, un ictus… un desastre. Jo tenia clar que no volia morir a presó i per això vam lluitar per demostrar que la meva pluripatologia era greu”.

Julián Muñoz parla dels greus problemes de salut que pateix / Telecinco

Per una altra banda, l’exalcalde també ha volgut respondre els últims dubtes que quedaven sobre la seva relació amb Isabel Pantoja. Si en l’anterior episodi va queixar-se que la cantant no el volia anar a visitar a presó, ara ha assegurat que ni tan sols l’anava a buscar quan tenia els permisos penitenciaris: “En l’últim vaig preguntar on era ella i per què no havia vingut i em van dir que estava al dentista… Si tant m’estimava, per què no em venia a veure? Després em vaig assabentar que havia concedit una entrevista exclusiva a una revista en la que deia que m’havia deixat”.

“Poc temps després vaig anar a una fira de cavalls i allà vaig conèixer Karina. Ella em va donar el meu lloc i quan vaig tornar a casa d’Isabel Pantoja, ella em va dir que sabia que m’estava unint molt a una altra dona i que volia que marxés de casa seva aquell mateix dia. Ella va tallar la nostra relació quan li va donar la gana i de la manera en la que li va donar la gana. Si em va estimar algun cop, no ho sé. Només sé que no va ser bona amb mi perquè no pots deixar al carrer a una persona destruïda”, l’acusa.

A més a més, tampoc no l’ha deixat bé en la seva faceta com a mare. Cal recordar que actualment Isabel no té relació amb el seu fill Kiko i que pràcticament no parla amb Isa. Això no estranya a Julián Muñoz: “Ha deixat al carrer al seu fill, el mateix que va fer amb mi. I Isa és una ànima innocent. Jo la continuo estimant molt, a la petita, i m’agradaria veure-la encara que això molesti a la seva mare”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa