Julián Muñoz, ingressat d’urgència a l’hospital: “Estic bastant fotut i sento un dolor terrible”

L'estat de salut de l'exalcalde de Marbella és preocupant, segons ell mateix reconeix

Julián Muñoz torna a patir problemes de salut. L’exalcalde de Marbella ha hagut d’estar ingressat a l’hospital una setmana en patir un dolor “terrible” a l’abdomen que el va obligar a acudir d’urgències: “Em van haver d’ingressar immediatament”, revela en una entrevista a El Español.

No és el primer cop que el seu estat de salut empitjora. Què li ha passat aquest cop? Ell mateix explica que ha estat un cúmul de coses, però que la causa principal de l’hospitalització ha estat una colecistitis aguda, una inflamació de la vesícula biliar: “Tenia una barreja de fang i pedres que tapaven l’entrada i la sortida de la vesícula”.

El pròxim 3 de maig, qui fos parella d’Isabel Pantoja haurà de tornar al centre mèdic per sotmetre’s a una revisió i posar data per a la intervenció quirúrgica amb la qual pretenen evitar que torni a patir un incident similar.

Isabel Pantoja i Julián Muñoz, enfadats amb la premsa / Europa Press
Isabel Pantoja i Julián Muñoz, enfadats amb la premsa / Europa Press

Ara bé, també reconeix que no és l’únic problema de salut que arrossega: “També he hagut d’anar a l’hospital recentment per culpa de la degeneració macular que pateixo. He perdut un 50% de la visió per culpa d’això… Estic bastant fotut, la veritat”.

Nou comentari